Váš uživatelský účet

Na této stránce obvykle vidíte přehled kurzů, na které jste přihlášen/a, shrnutí vašich osobních údajů (které se vždy předvyplní při přihlášování na další kurz), přehled kurzů, kterých jste se již účastnil/a v minulosti - včetně poděkování a zpětné vazby, kterou jste zasílali lektorovi kurzu.


Nyní ale nejste zalogován/a (přihlášen/a) na tento server, přihlásit se můžete zde...


Tip: Pokud nyní pracujete na svém vlastním počítači, na který nemají přístup cizí lidé, zatrhněte volbu "Pamatovat přihlášení". Po ukončení práce jen zavřete okno prohlížeče, nepoužívejte tlačítko "Odhlásit se" (v pravém horním rohu). Díky tomu zůstane heslo uložené v cookie (soubor na disku) ve vašem počítači a nebudete ho muset pokaždé zadávat z klávesnice.

Pokud ale nyní používáte veřejný počítač v internetové kavárně, volbu "Pamatovat přihlášení" nechte vypnutou. Pokud jste ji již použil/a, po ukončení práce nezapomeňte stisknout tlačítko "Odhlásit se". (Heslo uložené na disk volbou "Pamatovat přihlášení" je povelem "Odhlásit se" z disku počítače odstraněno, bez zadání hesla na klávesnici se nikdo cizí přihlásí.)